Over mij

Ik ben Tineke de Vos en heb altijd in de gezondheidszorg gewerkt. Tijdens mijn studie HBO Pedagogiek kon ik geen keuze maken tussen onderwijs en de hulpverlening, om die reden ben ik de twee opleidingen, Lerarenopleiding Pedagogiek en Ortho- Pedagogiek tegelijk gaan doen.

Na mijn studie heb ik ervoor gekozen eerst ervaring in de hulpverlening op te doen. Ik heb gewerkt in de Orthopedagogiek en in de Kinder- en jeugdpsychiatrie als sociotherapeut.

Al snel ben ik daarnaast interne trainer CGW (Competentie gericht Werken) geworden binnen mijn instelling, waarin ik de combi onderwijs en hulpverlening weer gevonden had.

Na een aantal jaar ben ik gaan werken als beleidsadviseur met zowel zorginhoudelijke als kwaliteitsonderwerpen in mijn portefeuille. Na een heel aantal jaren de keuze gemaakt om te werken voor mijn eigen projectenbureau, waardoor ik bij verschillende organisaties mag binnen kijken en meewerken aan mooie projecten en ontwikkelingen. Hierdoor ben ik meer met zorginhoudelijke opdrachten bezig en de zorginhoud verbeteren en ontwikkelen is mijn drijfveer.

Ik ben enthousiast en nieuws- gierig, maak makkelijk contact en beleef er veel plezier aan om met verschillende disciplines in een organisatie samen te werken. Ik heb veel kennis van zaken en maak me nieuwe informatie snel eigen, kan goed hoofd en bijzaken scheiden en durf kritische vragen te stellen. Competentie gericht werken en continu verbeteren is me op het lijf geschreven.