Online IHT/ HIC Jongeren Congres

Het congres is VOL!

Een ticket bestellen voor het congres is niet meer mogelijk.

Op woensdag 21 april 2021 is het eerste IHT/ HIC Jongeren congres, van 9.00- 13.15 uur.

Vanwege de corona- maatregelen hebben we gekozen het congres geheel online vorm te geven. De dag zal in het teken blijven staan van ontmoeting en verdieping. Om die reden blijft de indeling van workshops in routes gelijk. Tijdens de plenaire momenten volgt iedereen dezelfde livestream. Het blok met de workshops volg je in een ‘Workshoproute- kamer’ (breakoutroom), waarbij de workshopleider wisselt van kamer en jij met dezelfde mensen de drie workshops volgt. Na de workshops kom je terug in de plenaire livestream.

Arne Popma is de dagvoorzitter van deze inspirerende dag en Wouter Staal zal ons meenemen tijdens het plenaire deel over de grenzen van de IHT/ HIC Jongeren.

Je kunt kiezen uit 3 routes, elke route heeft een unieke combinatie van workshops. Hieronder zie je de combinatie van workshops per route. Kom je met meerdere collega’s naar het congres? Stem dan af dat je naar verschillende routes gaat, zo haal je meer informatie op en heb je meer kans op het ontmoeten van onbekenden uit je netwerk.

Let op! Er zijn twee tarieven; een tarief voor psychiaters en een tarief voor overige disciplines.

Er is accreditatie aangevraagd voor NVVP, SKJ , NVO/NIP & V&VN is dat voor jou van toepassing, vul direct je registratienummer in.

Overzicht Workshops