IHT/ HIC Jongeren Congres

Op woensdag 21 april 2021 is het eerste IHT/ HIC Jongeren congres (het congres is verplaatst van 9 december 2020 naar 21 april 2021).

De dag zal in het teken staan van ontmoeting en verdieping. Vanwege de corona- maatregelen hebben we gekozen voor een opzet waarbij het congres in drie groepen plaats vindt, op dezelfde locatie. Bij de plenaire momenten zullen de 3 zalen via beeld & geluid met elkaar verbonden zijn. Je blijft de hele dag in dezelfde grote zaal met ongeveer 35 anderen en de workshopleiders komen naar jullie zaal toe.

Arne Popma is de dagvoorzitter van deze inspirerende dag en Wouter Staal zal ons meenemen tijdens het plenaire deel over de grenzen van de IHT/ HIC Jongeren.

Je kunt kiezen uit 3 routes, elke route heeft een unieke combinatie van workshops. Hieronder zie je de combinatie van workshops per route. Kom je met meerdere collega’s naar het congres? Stem dan af dat je naar verschillende routes gaat, zo haal je meer informatie op en heb je meer kans op het ontmoeten van onbekenden uit je netwerk.

Klik onderaan deze pagina op ‘Aanmelden IHT/HIC congres Jongeren’, dan kom je terecht op de plek waar je je kunt inschrijven en kan betalen.

Let op! Er zijn twee tarieven; een tarief voor psychiaters en een tarief voor overige disciplines.

Er is accreditatie aangevraagd voor NVVP, SKJ en NIP, is dat voor jou van toepassing, vul direct je registratienummer in.

Overzicht Workshops